"Свобода слова": Що чекає країну і світ у 2022 році

До нового року лишилося чекати трохи більше тижня, а останній у 2021 році ефір "Свободи слова" - вже сьогодні! 

Журналіст відділу новин
"Свобода слова": Що чекає країну і світ…

Тема випуску: Що чекає країну і світ у 2022 році? Гості студії будуть відповідати на запитання - Чи почнеться велика війна у центрі Європи? Чи витримає енергетика цю зиму? Чи вдасться уникнути соціальних потрясінь? Які загрози і виклики наступного року?

Також в ефірі буде зачеплена тема підозри Петру Порошенку у держзраді та сприянні тероризму. Щодо цього виступить адвокат п’ятого президента Ігор Головань.

Стартуємо о 22:45.

Запрошені: прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, віце-прем’єр-міністерка – міністерка з питань реінтеграції ТОТ Ірина Верещук, віце-прем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина, голова комітету з питань фінансів, податкової та митної політики, фракція "Слуга народу" Данило Гетманцев, народна депутатка, голова партії "Голос" Кіра Рудик, міністр закордонних справ України (2014-2019 рр.) Павло Клімкін, народний депутат, заступник голови фракції ВО "Батьківщина" Іван Крулько, співголова фракції партії "Європейська солідарність" Ірина Геращенко.

Дивіться "Свободу слова" в ефірі ICTV чи на офіційних сторінках в соцмережах Facebook чи YouTube.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme