Таїланд запроваджує збір з іноземних туристів: Що варто знати українцям

З квітня цього року влада Таїланду планує запровадити збір з іноземних туристів

Журналіст відділу новин
Таїланд запроваджує збір з іноземних тур…
Фото: Рixabay

Збір з іноземців, які захочуть відвідати Таїланд з туристичною метою, становитиме 300 батів (майже $9 або близько 250 грн).

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Bangkok Post.

Зазначається, що, згідно з інформацією прес-секретаря уряду королівства Тханакона Бунконгванчана, збір буде включено у вартість авіаквитків.

Крім того, уряд Таїланду розглядає питання щодо запровадження збору для туристів, які прибувають у країну наземним транспортом.

Уточнюється, що впровадження такого збору, за очікуваннями Міністерства туризму та спорту Таїланду, призведе до доходів від туризму в межах 1,3-1,8 трлн батів ($38-53 млрд). Отримані кошти мають бути спрямовані на розвиток туристичних напрямків та страхування туристів.

Зазначається також, що цьогоріч уряд планує залучити в країну від 5 до 15 млн іноземних туристів.

Нагадаємо, з 12 липня 2021 року Таїланд закривався на жорсткий карантин через агресивний спалах коронавірусу. Найжорсткіші правила діяли у 10 регіонах країни з 12 по 26 липня.

Довідка: Таїланд – держава в Південно-Східній Азії, розміщена у південно-західній частині півострова Індокитай і в північній частині півострова Малакка.

Це – популярний туристичний напрямок серед українських мандрівників. Таїланд вважається найрозвиненішою туристичною країною Азії.

Щороку мільйони іноземців щороку відвідують його, щоб подивитися унікальні пам'ятки та старовинні храми, відпочити на красивих тропічних пляжах і провести час за шопінгом, який є тут одним із найдешевших. 

Найзнаменитіші курорти Таїланду – Паттайя, Пхукет, Крабі та Самуї.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme