Телеведучий Суханов похвалився українським паспортом (ФОТО)

Російський телеведучий Олексій Суханов, який переїхав до Києва та отримав українське громадянство, отримав паспорт України

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Телеведучий Суханов похвалився українськ…
Фото: Facebook Олексія Суханова

За його словами, він нарешті отримав паспорт після років очікування та розпачу.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на допис Суханова в Instagram.

"Вкрай важко дібрати слів, аби описати мої відчуття! Особливо після довгих років очікування і навіть відчаю. Але цьому покладено край саме тепер!" – наголосив телеведучий.

Він подякував президенту України Володимиру Зеленському та телеканалу "Україна", на якому він працює від 2014 року, за підтримку.

"Усе не марно, тому з любою Україною в серці і далі служитиму на її користь, намагаючись зробити все від себе, аби затишку та щастя в нашому житті ставало більш!" – резюмував він.

Зауважимо, ведучий каналу "Україна" Олексій Суханов народився в місті Іваново (Росія). З початком військового конфлікту на Сході України він остаточно переїхав до Києва. Завдяки своєму бажанню, праці та наполегливості Суханов за кілька років вивчив українську мову, вільно нею спілкується, веде ток-шоу "Говорить Україна" та грає україномовні ролі в театрі.

Нагадаємо, Суханов отримав українське громадянство у грудні 2019 року, після чого почав оформляти документи для здобуття українського паспорта.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme