Тестування від Мінфіну успішно пройшла половина митників

Міністерство фінансів завершило експериментальне тестування посадовці митних органів

Журналіст відділу новин
Тестування від Мінфіну успішно пройшла п…
Фото: ДМС

Тестування митників проходило у три етапи. Спочатку перевірявся рівень знань митного та антикорупційного законодавства.

Після цього митників тестували на загальні здібності, передає Depo.ua із посиланням на прес-службу Мінфіну. Йдеться про абстрактне,числове, вербальне мислення.

Останнім етапом була перевірка на благонадійність. Це так званий психологічний текст, який мав "виявити посадових осіб із ризиками схильності до порушення встановлених правил та непродуктивної поведінки на робочому місці".

В результаті тестування половина учасників (усього взяли участь 97% від загальної кількості митників) успішно пройшла усі три етапи.

" Більше 100 посадових осіб не склали тестування успішно. Щодо вказаних осіб будуть прийматися відповідні кадрові рішення, в тому числі розірвання контрактів та звільнення з митних органів", – заявили у Мінфіні.

Нагадаємо, що ще у квітні на Галицькій митниці стартувала комплексна антикорупційна перевірка працівників.

Тоді ж стало відомо, що Галицька митниця Держмитслужби виводить поза штат увесь особовий склад управління забезпечення протидії митним правопорушенням з метою його подальшої перевірки на доброчесність та некорупційність.

А ще у лютому компанія DT World з Об’єднаних Арабських Еміратів пропонувала Україні співпрацю у реформуванні, модернізації української митниці, спрощенні, пришвидшенні та покращенні її роботи.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme