ТікТокерка-шанувальниця РФ через суд вимагає від офіцера ЗСУ чималу компенсацію

Київська ТікТокерка Di.rubens хоче відсудити в офіцера ЗСУ чималу компенсацію
 

Редактор стрічки новин
ТікТокерка-шанувальниця РФ через суд вим…
Скріншот

Українська ТікТок-блогерка Таїсія Маламан, відома в мережі під іменем Di.rubens, подала позов до суду проти офіцера Збройних сил нашої держави – полковника Анатолія Штефана (позивний "Штірліц").

Про це сам Штефан написав на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.

"Я обираю Україну та готуюся до суду. Моя прихильниця Di.rubens йде в наступ, і хоче грошової компенсації за свої вислови проти України, проти армії, проти воїнів. Позов офіційно ще не отримав, але судове засідання пишуть вже на 28.09.21", – зазначається у повідомленні.

Анатолій Штефан про позов блогерки Di.rubens допис у ФБ

За словами офіцера ЗСУ, блогерка хоче 150 тис. грн компенсації.

Анатолій Штефан про позов проти нього

Штефан також анонсував прес-конференцію з цього приводу. Вода відбудеться 21 вересня о 12 годині в "Укрінформі".

Як повідомляє у Facebook громадська організація "Res_Publica. Брати по Зброї", окрім компенсацій, Маламан вимагає, щоб скандальне відео, на якому знято, як вона вибирає Росію, було визнано несправжнім, та щоб офіцер ЗСУ особисто по-різному відбілював її репутацію.

"…вона вимагає, щоб Штефан переконав "Миротворець" видалити її і бази, а ЗМІ, що висвітлювали події – опублікувати спростування. А також звернувся до всіх компаній з українською позицією, які розірвали (з абсолютно зрозумілих причин) з Маламан контракти – повернутися до співпраці з нею", – йдеться у повідомленні.

Res_Publica. Брати по Зброї: Блогерка подала до суду на офіцера ЗСУ Анатолія Штефана Допив у ФБ Res_Publica. Брати по Зброї про те, що Блогерка подала до суду на офіцера ЗСУ Анатолія Штефана

Нагадаємо, раніше київська блогерка Di.rubens оскандалилася через відео, на якому дівчині пропонували вибрати одну з двох країн, і та зі сміхом постійно вибирала Російську Федерацію, віддаючи їй перевагу навіть перед своєю Батьківщиною. 

Це відео поширив у соцмережах український офіцер Анатолій Штефан. Після хвилі обурення, що здійнялася через цей ролик, блогерка видалила відео з ТікТок і свою сторінку у Facebook.

Згодом блогерка Di.rubens пригрозила Штефану судом і кримінальною справою. Згодом нардепи від проросійської партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук та Ренат Кузьмін заступилися за дівчину. Вони звернулися із депутатським запитом до генеральної прокурорки Ірини Венедіктової, аби правоохоронці розслідували буцімто "погрози вбивством" під час конфлікту в інтернеті між блогеркою Di.rubens та полковником ЗСУ, військовим блогером Анатолієм Штефаном "Штірліцем". 

Компанія "Алло" розірвала співпрацю з блогеркою ТікТок під ніком Di.rubens Таїсією Маламан, яка на Майдані зізнавалась у любові до Росії.  Вона брала участь у виготовленні контенту на офіційному каналі "Алло" в ТікТок як акторка на замовлення підрядника, що займається роботою з блогерами. У компанії заявили, що не поділяють позицію блогерки.

Читайте також: Російська експансія через Тik Tok: Як пояснити нашій молоді, що не всі відосики безпечні

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme