Ткаченко порадив п’ять українських фільмів, які варто подивитися цього літа

Міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко розповів про п'ять українських стрічок, які можна подивитися цього літа на великих екранах

Журналіст стрічки новин

Про це він написав у Telegram, повідомляє Depo.ua.

"У таку cпеку сховатися у темному залі із попкорном – ідеальний варіант відпочинку. Тим більше, коли показують захоплююче кіно", – вважає міністр.

Він також зазначив, що обмежень щодо посадки у кінотеатрах немає.

Серед стрічок є варіанти як для дорослих, так і для дітей.

"Віктор_Робот". Мультфільм розповідає про пригоди дівчинки і маленького робота Віктора, які відправились на пошуки її дідуся.

Футуристичний світ роботів та високих технологій нагадує своєрідний український стім-панк.

"Вусатий фанк". Документалка про українську музику 70х. Проривні музичні течії, що стояли поруч з світовими трендами естради. Більше про їх унікальність – у стрічці.

"Ми є Ми поруч". Фільм легенди українського кіно Романа Балаяна. Естетична монохромна мелодрама про неочікувану зустріч хірурга та невідомої загадкової дівчини. З 8-го липня на екранах.

"Зарваниця". Зарваниця – невеличке селище, що збирає тисячі паломників з року в рік. Тут зустрічаються зовсім несхожі один на одного люди, що мають спільний шлях: шлях до дива. З 15 липня у кіно.

"Пульс". Спортивна драма за реальною історією української чемпіонки Оксани Ботурчук. Про злети, падіння та перешкоди. А також про силу волі та силу людського духу. Запалює енергією та мотивацією. З 22-го липня у прокаті.

Нагадаємо, на 74-му міжнародному Каннському кінофестивалі покажуть дві стрічки від України.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme