Трамп заявив, що його скоро арештують і закликав прихильників виходити на протест

Колишній президент США Дональд Трамп заявив, що 21 березня його можуть заарештувати за справою щодо таємних виплат жінкам, з якими у нього були відносини, в обмін на мовчання

Журналіст відділу новин
Трамп заявив, що його скоро арештують і…
Дональд Трамп

Про це він написав у своїй соцмережі Truth Social, передає Depo.ua з посиланням на AP.

Трамп заявив про "незаконні витоки" з офісу окружного прокурора Манхеттена, які, за його словами, вказують на те, його мають заарештувати у вівторок наступного тижня.

В офісі окружного прокурора відповіли журналістам, що прокурори "відмовляються підтверджувати або коментувати" питання, що стосуються посади Трампа, а також потенційних звинувачень.

Як зазначається, у своєму дописі Трамп повторив, що "президентські вибори 2020 року були вкрадені" та він закликав своїх підписників: "Протестуйте, поверніть нашу націю!".

Співробітники правоохоронних органів анонімно повідомили AP, що готуються на випадок висунення звинувачення Трампу за справою щодо таємних виплат експрезидента США жінкам, з якими у нього були відносини, в обмін на мовчання.

Йдеться про виплати зірці порнофільмів Стормі Деніелс, з якою Трамп давно судиться, та колишній моделі Playboy Карен Макдугал під час передвиборчої кампанії у 2016 році. Трамп заперечує ці зустрічі, каже, що не робив нічого поганого, і розглядає розслідування як "полювання на відьом".

Правоохоронці назвали ці розмови попередніми та розглядають питання безпеки, планування та практичні аспекти потенційної появи Трампа у залі суду у Манхеттені.

Це не єдина справа, яка розглядається щодо Трампа: федеральні органи вели кримінальні розслідування щодо втручання у вибори, спроби скасувати програш Трампа на президентських виборах 2020 року (штурм Капітолія) та зберігання надсекретних документів у нього вдома.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme