Третина української молоді вважає, що війна триватиме ще 3-5 років, — результати опитування "ДС"

З-поміж молодих українців 36% вважають, що війна в України буде тривати до 5 років

Третина української молоді вважає, що ві…
Фото з відкритих джерел

"ДС" разом з "Нью Імідж Маркетинг Груп" провели опитування, результати якого буде оприлюднено на сайті впродовж 11-15 грудня. Під час підготовки використані дані попередніх опитувань, проведених "Нью Імідж Маркетинг Груп" спільно з Українським інститутом майбутнього.

Як свідчать результати опитування "Стиль життя та соціально-політичні настрої молоді України", 36% респондентів вважають, що війна в України буде тривати ще 3-5 років. Решта відповідей розподілилися так:

  • 18% — переконані, що війна триватиме 1-2 роки;
  • 8% — до року;
  • 6% — 6-10 років;
  • 5% — понад 10 років;
  • 27% — не змогли визначитися з відповіддю.

Жінки та сільські жителі частіше не можуть дати оцінку можливої тривалості війни. Термін 1-2 роки частіше обирали респонденти віком 30-39 років. Тривалість у 3-5 років — опитані віком 18-29 років та містяни. 

"Стиль життя та соціально-політичні настрої молоді України"

 

Дослідження проводилось 21-28 листопада методом онлайн-опитування за інтерактивною структурованою анкетою. У ньому взяли участь 1200 респондентів з усіх регіонів України (крім тимчасово непідконтрольних територій частини Донецької, Запорізької, Луганської та Херсонської областей, а також Криму). Вибірка репрезентує доросле населення України — інтернет-користувачів віком 18-39 років. Статистична похибка з ймовірністю 0,95 не перевищує 2,89%. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme