UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Троє учасників південнокорейської групи BTS заразилися коронавірусом

Троє учасників популярної південнокорейської k-pop-групи BTS (Beyond The Scene) заразилися коронавірусом

Редактор стрічки новин
Троє учасників південнокорейської групи…
Фото: bts.bighitofficial/Instagram

Учасники k-pop-групи BTS підхопили вірус невдовзі після повернення з гастролей у США.

Про це повідомили у музичній агенції Big Hit Music, передає Depo.ua з посиланням на CNBC.

Зазначається, що у двох учасників RМ (лідер групи) і Джина коронавірус діагностували ввечері 25 грудня. За добу до цього позитивний результат на вірус отримав інший учасник Шуга. За даними агенції, RM не мав жодних симптомів захворювання, тоді як Джин відчував легку лихоманку. Усі троє артистів отримали другу дозу вакцини проти COVID-19 у серпні цього року.

BTS – популярний бойз-бенд з Південної Кореї, до складу якого входять семеро учасників. У квітні 2020 року BTS став найбільш продаваним в історії Південної Кореї.

Гурт став першим K-pop гуртом, який отримав номінацію на премію "Ґреммі". Їхня пісня Dynamite була номінована в категорії "Кращий поп дует/груповий виступ" разом з такими зірками, як Леді Гага і Тейлор Свіфт. Крім того, BTS увійшли в історію як перший корейський поп-гурт, який посів перше місце в чарті синглів Billboard 100, і перший гурт, чия пісня не англійською мовою посіла перше місце у чарті.

У вересні 2021 року група BTS виступила у Нью-Йорку під час засідання Генеральної асамблеї Організації Об'єднаних Націй. Музиканти представляли свою країну, як спецпосланці. За виступом у прямому ефірі спостерігали більш як 1 мільйон людей.

Нагадаємо, у Північній Кореї любителі південнокорейської моди, зачісок і популярної музики у стилі k-pop ризикують отримати серйозні проблеми з законом. В країні був ухвалений новий радикальний закон, який спрямований на викорінення будь-якого іноземного впливу за допомогою суворих покарань. Йдеться про тюремне ув'язнення або навіть страту.

Читайте також: ТОП-20 пісень 2021-го року: Найпопулярніші композиції року, що минає

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme