У Північній Кореї любителям k-pop погрожують стратою

У Північній Кореї любителі південнокорейської моди, зачісок і популярної музики у стилі k-pop ризикують отримати серйозні проблеми з законом

Редактор стрічки новин
У Північній Кореї любителям k-pop погрож…
Фото: BTS_official/Twitter

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на ВВС.

Такі заклики до молоді звучать з державні ЗМІ КНДР.

Зазначається, що у країні був ухвалений новий радикальний закон, який спрямований на викорінення будь-якого іноземного впливу за допомогою суворих покарань. Йдеться про тюремне ув'язнення або навіть страту.

"Ідеологічне і культурне проникнення під барвисту вивіску буржуазії навіть небезпечніше, ніж вороги, що беруть зброю", – пишуть північнокорейські ЗМІ.

Офіційні видання КНДР наголошують, що корейська мова, заснована на пхеньянському діалекті, краща, і що молоді люди мають використовувати для спілкування саме її.

Як відомо, іноземний вплив розглядається як загроза комуністичному режиму Північної Кореї. Лідер країни Кім Чен Ин раніше назвав k-pop "злоякісною пухлиною", яка розбещує молодь Північної Кореї.

Нагадаємо, раніше лідер Північної Кореї Кім Чен Ин заявив, що його країні загрожують важкі часи – неврожай і коронавірус призведуть до масового голоду. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme