Трубіцин тимчасово вийшов зі "Слуги народу"

Скандальний депутат Київради  Владислав Трубіцин призупинив своє членство в "Слузі народу"

Журналіст відділу новин
Трубіцин тимчасово вийшов зі "Слуги наро…
Фото: Telegram-канал журналіста Олега Новікова

Призупинення членства у "Слузі народу" Трубіциним триватиме на період слідства у його справі.

Про отримання заяви від Трубіцина заявила голова партії Олена Шуляк, передає Depo.ua із посиланням на Telegram-канал речниці "Слуги народу"

"Згідно з статутом нашої партії, всі члени мають право в будь-який час припинити своє членство в політсилі, навіть, не зазначаючи підстав", – пояснила Шуляк.

Тому Трубіцину дозволили призупинити членство в партії.

Трубіцин призупинив членство у "Слузі народу"

Нагадаємо, 9 лютого детективи НАБУ викрили на отриманні частини хабара у розмірі 1,26 млн грн депутата Київської міськради від Слуги народу Владислава Трубіцина, помічника депутата, директора комунального підприємства, двох заступників директорів КП та наближену до депутата особу. Про затримання депутата і його спільників спочатку повідомили журналісти, а згодом підтвердили у НАБУ.

Голова політичної партії "Слуга народу" Олена Шуляк прокоментувала скандал довкола депутата Київської міськради Владислава Трубіцина. За її словами, в партії чекають на всебічне та ретельне розслідування справи антикорупційними та правоохоронними органами. Шуляк також скликала позачергову конференцію київської міської організації для розгляду цього інциденту.

Генпрокурорка Ірина Венедиктова 10 лютого погодила підозру Трубіцину та іншим п'ятьом фігурантам справи.

Крім того, ще у листопаді Трубіцин вляпався у іншу неприємну історію. Він намагався вдарити колегу з "Єдності" Ярослава Федоренка у будівлі Київської міської державної адміністрації.

Читайте також: Зв'язок із Єрмаком та розподіл дозволів на МАФи: Що відомо про скандал із депутатом Київради Трубіциним, якого затримали на хабарі (ФОТО, ВІДЕО)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme