У "Батьківщині" відповіли Разумкову на звинувачення в коаліції зі "слугами"

У ВО "Батьківщина" назвали неправдивою заяву екс-спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова про те, що фракція  увійшла в коаліцію з провладною партією "Слуга народу"

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
У "Батьківщині" відповіли Разумкову на з…
Фото: ВО Батьківщина

У партії також наголосили, що вони вважають недоцільним обрання нового спікера ВРУ. Адже політична сила прагне якнайшвидше піти на дострокові парламентські вибори.

Про це йдеться у заяві яку опублікували на офіційному сайті ВО "Батьківщина", передає Depo.ua.

"Ми не беремо участі ні в інтригах, ні в нових коаліціях. І Дмитро Разумков, який гучно заявив про нібито нашу участь в новій більшості, прекрасно знає, що це не так", – йдеться у заяві політичної партії.

Також у "Батьківщині" висловили прикрість і занепокоєння тим, що Дмитро Разумков вирішив почати самостійну політичну кар'єру "з такої примітивної неправди". 

До слова, відкидає закиди у тісному співробітництві з "Батьківщиною" і голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія. У четвер, 7 жовтня, під час спілкування з журналістами у кулуарах ВРУ він висловив здивування тим фактом, що "Батьківщина" більшістю голосів підтримала зміщення Разумкова з посади голови парламенту. 

Також Арахамія назвав неправдивими звинувачення в тому, що провладна партія, ніби то, пропонувала "Батьківщині" гроші та інші привілеї за синхронне голосування під час відставки чинного спікера.

Нагадаємо, у партії "Батьківщина" проти відставки спікера Дмитра Разумкова 7 жовтня проголосував лише один парламентар. Це – Ніколаєнко А.І.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme