У Білому домі не в курсі про запропоновану Зеленським зустріч з Байденом і Путіним

Речниця Білого дому Джен Псакі не має інформації з приводу пропозиції тристоронньої зустрічі президентів України, США та Росії
 

Журналіст відділу новин
У Білому домі не в курсі про запропонова…
Фото: Сайт Білого дому

Таку тристоронню зустріч з Байденом і Путіним нібито запропонував провести президент України Володимир Зеленський 14 січня.

Про це Псакі сказала на брифінгу у Білому домі, інформує Depo.ua.

"Мені нема чого анонсувати в плані наступних кроків у переговорах. Усі повернулися в свої столиці, зараз розмовляють про це. Зазначу, що точка зору президента і наша точка зору полягає в тому, що від президента Путіна і Росії залежить визначити, який шлях до цього. Ми готові незалежно від того, що вони вирішать", – сказала Псакі.

За словами речниці Білого дому, якщо Росія вирішить вторгнутися в Україну, це матиме економічні наслідки, які "виходять далеко за межі 2014 року".

"Якщо вони вирішать, що хочуть брати участь у дипломатичних розмовах і переговорах, ми дуже відкриті до цього. І ми сподіваємося, що вони це зроблять", – сказала Псакі.

Нагадаємо, 14 січня голова Офісу президента України Андрій Єрмак повідомив, що Володимир Зеленський запропонував провести тристоронню зустріч з лідером США Джо Байденом та президентом Росії Володимиром Путіним.

Після цього прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що пропозицій щодо проведення тристороннього саміту з США та Україною у Кремлі не отримали.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme