У білорусі готуються прийняти російських мобілізованих, - ГУР

У білорусі готують місця для розміщення 20 тисяч російських мобілізованих 

У білорусі готуються прийняти російських…
Фото: ГУР

Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міноборони, пише Depo.ua.

За його інформацією, мобілізовані мають поповнити дислоковані в білорусі підрозділи російської армії. Співвідношення "досвідчених" та "молодих" має скласти 1 до 5.

Для розміщення планують використати наявні військові фонди, а також цивільні приміщення і будівлі. Під ці потреби передають склади, ангари та інші приміщення покинутих сільськогосподарських підприємств і ферм. Відповідні вказівки надали білоруській армії та місцевим радам.

Після збільшення штату підрозділи використовуватимуть російську військову техніку зі складів на території Білорусі. Також планується посилення за рахунок техніки та озброєння, знятих зі зберігання на російській території.

"Брак техніки для перевезення особового складу окупаційних військ планується поповнити за рахунок мобілізації цивільних вантажних та легкових автомобілів", — стверджують у ГУР.

За даними розвідки, влада білорусі також дала вказівку правоохоронним органам сприяти представникам російського війська у мобілізації російських громадян, які нещодавно заїхали на територію країни.

Нагадаємо, СБУ ідентифікувала російського генерала, який віддав наказ захопити Маріуполь і штурмувати одне з найбільших промислових підприємств міста – "Азовсталь".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme