У боях під Києвом зник відомий журналіст

Під Києвом у вирі бойових дій зник відомий український журналіст Макс Левін

Журналіст стрічки новин
У боях під Києвом зник відомий журналіст…
Фото: Детектор медіа

Про зникнення журналіста повідомив його друг і колега Маркіян Лисейко, зазначивши, що Левін востаннє виходив на зв'язок 13 березня.

Про це передає Depo.ua з посиланням на Інститут масової інформації.

Зазначаєтьс, що фотографувати бойові дії 13 березня Левін поїхав на власному авто. Він залишив автівку біля села Гута Межигірська та пішов у бік села Мощун. З його телефона надійшло повідомлення об 11:23, після чого він більше не виходив на зв'язок і не з'являвся в мережі.

"Пізніше стало відомо, що в районі, де Макс мав працювати, розпочалися досить інтенсивні бойові дії, під час яких він міг дістати поранення або потрапити в полон до військовослужбовців російської федерації", – вважає Лисейко.

Додамо, Максим Левін народився 1981 року на Київщині. Працює фотокореспондентом і документальним фотографом та оператором для багатьох українських і міжнародних видань, співпрацював з агентствами Reuters, BBC, TRT World, Associated Press, LB.ua, Hromadske. Його фото публікували такі видання, як Wall Street Journal, TIME, Break.

Маркіян Лисейко просить повідомляти йому будь-яку інформацію про Макса Левіна.

Нагадаємо, 13 березня в Ірпені російські окупанти розстріляли журналістів всесвітньовідомого американського видання New York Times. Один із них – 51-річний кореспондент газети New York Times – загинув.

20 березня рашисти відпустили журналіста з міста Каховка Херсонської області Олега Батуріна, який був викрадений 12 березня й перебував в полоні вісім днів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme