У Британії не виключають збільшення постачання зброї до України

Велика Британія може продовжити постачання зброї в Україну

Редактор стрічки новин
У Британії не виключають збільшення пост…
Фото: Рixabay

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес на тлі загрози вторгнення Росії не виключив, що Об'єднане Королівство збільшить кількість зброї, яку незабаром буде передано Україні.

Про це він заявив в інтерв’ю the Daily Mail, передає Depo.ua.

"Я продовжу ретельно стежити за необхідністю розширення обсягу постачання оборонної зброї до України. Я не виключаю нічого, що могло б допомогти самообороні України", - сказав Воллес.

Міністр поінформував, що Британія вже передала Україні 2000 протитанкових гранатометів.

"Об’єднане Королівство рішуче налаштоване стояти пліч-о-пліч з Україною, підтримувати її суверенітет та спільні інтереси. Ми вже вісім років допомагаємо їм розбудовувати оборонні можливості й вирішили збільшити цю допомогу на тлі російської агресії", - наголосив Воллес.

Нагадаємо, 17 січня міністр оборони Великої Британії Бен Воллес під час виступу в Палаті громад британського парламенту заявив, що Британія надасть Україні легкі протитанкові оборонні системи озброєнь. Він наголосив, що вони не є стратегічною зброєю і не становлять загрози для Росії, ця зброя застосовуватиметься виключно для оборони України.

І уже пізно ввечері 17 січня до України прибув перший британський транспортний літак C-17, який доставив легке протитанкове озброєння. Загалом протягом останніх днів до України прибуло сім літаків з британським озброєнням.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme