У Британії жінка знайшла у морозильнику тіло дитини

У місті Донкастер, графство Саут-Йоркшир (Британія), жінка знайшла у домашньому морозильнику пакет із супермаркету з тілом новонародженого

Журналіст стрічки новин
У Британії жінка знайшла у морозильнику…
Фото: Рixabay

Британець Дарнелл Джексон розповів, що його дружина Керол Херст знайшла мертву дитину попросила його терміново приїхати додому.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Daily Mirror.

"Я буквально схопив пакет і відразу ж зрозумів, що там – мертва дитина. Оскільки у нас з Керол нещодавно народилася донька, я точно знав, як виглядають новонароджені", — зазначив чоловік.

На місце прибула поліція та парамедики, які констатували смерть дитини.

"Дитина була в положенні плода. Видно було, що шкіра обмерзла, на ногах був великий мороз. Я був шокований і безмовний. Я працюю в місцевому супермаркеті Herons навпроти нашого будинку, і я відразу впізнав сумку. Тоді я пішов, бо не міг залишатися вдома, і я закурив у саду, щоб заспокоїти нерви", – згадує Джексон.

Поліція вже затримала двох жінок віком 17 і 45 років, причетних до інциденту. Їх тримають під вартою. Деталі самого злочину поки невідомі.

Нагадаємо, у жовтні на Львівщині засудили жінку, яка вбила власну дитину. Новонароджене немовля знайшли у морозильній камері холодильника. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme