У Черкасах затримали чоловіка, який розрубав жінку та запхав тіло в морозилку у Києві

У Черкасах працівники поліції затримали чоловіка, який вбив та розчленував власну дружину у Києві

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
У Черкасах затримали чоловіка, який розр…
Фото: Pixabay

За даними слідства, затриманий наніс жінці близько 15 ударів ножем, після чого розчленував тіло та заховав труп у морозильній камері. Залишки жертви у Києві знайшов родич чоловіка, який і викликав правоохоронців.

Оперативники встановили та затримали фігуранта у Черкасах, повідомляє Depo.ua із посиланням на Telegram-канал "Київ Оперативний".

"Під час невідкладного обшуку слідчі виявили фрагменти тіла 40-річної уродженки Черкаської області. Поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний її 35-річний чоловік. Між подружжям постійно виникали сварки. Під час чергового з’ясування стосунків чоловік схопив ніж та завдав ним близько 15 ударів у живіт та груди дружини", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що чоловік розчленував тіло та заховав частини у морозильній камері, після чого ще близько тижня жив у квартирі, де трапилося вбивство. Згодом фігурант поїхав у Черкаси. Відомо, що чоловік намагався вчинити суїцид.

"За нашим орієнтуванням правоохоронці Черкаської області менше ніж за три години затримали підозрюваного. Після втечі він перебував в оселі вбитої ним жінки та намагався скоїти самогубство, але поліцейські цьому завадили", – зазначив начальник поліції Києва Іван Вигівський.

Уточнюється, що прокуратура готує повідомлення про підозру та клопотання щодо запобіжного заходу. За цей злочин чоловіку загрожує до 15 років за гратами.

Працівники поліції затримали чоловіка, який вбив та розчленував власну дружину

Поліцейські затримали чоловіка, який розрубав жінку та запхав тіло в морозилку

Нагадаємо, дещо раніше стало відомо, що у Києві на Виноградарі чоловік знайшов розчленоване тіло жінки в квартирі родича. На місце подій виїхали слідчі, судмедексперти та криміналісти. Правоохоронці поспілкувались із заявником, свідками та почали встановлювати обставини злочину, та особу загиблої жінки. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme