У Чернігові мер вимагає від невакцинованих працівників міськради робити ПЛР-тест кожні три дні

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко не примушує своїх підлеглих вакцинуватися, але знайшов для них альтернативу

Журналіст відділу новин
У Чернігові мер вимагає від невакцинован…
Фото: ЕРА

Мер Чернігова заявив, що усі працівники міської ради, які не хочуть вакцинуватися від коронавірусу, можуть цього не робити.

Але, разом з тим, до роботи вони будуть допущені за умови зробленого щотри дні ПЛР-тесту, передає Depo.ua із посиланням на Чеline.

"Будете ходити на роботу через ПЛР-тести. Раз на три дні. Це недорого. Я вас не примушую вакцинуватися", – пояснив міський голова.

Нагадаємо, що у іншому кінці країни, на Прикарпатті, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків ще у кінці серпня заявив, що відсоток вакцинованих у міськраді та комунальних підприємствах має бути не меншим 80%.

У самому Чернігові ж іще влітку кількість центрів масової вакцинації проти коронавірусу збиралися скоротити з семи до чотирьох, оскільки охочих вакцинуватися було небагато.

Додаамо, що за минулу добу, 4 жовтня, в Україні зафіксували 9 846 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19. З них 156 – на Чернігівзщині, це один із найнижчих показників у країні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme