У Чорногорії через погрози перенесли "Марш єднання" на підтримку України

У столиці Чорногорії Подгориці через погрози та ймовірні провокації перенесли "Марш єднання" на підтримку України

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
У Чорногорії через погрози перенесли "Ма…
Фото: Pixabay

За словами консула посольства України у Чорногорії Михайла Шматова, після моменту публікування анонсу маршу на підтримку України, який мав відбутися 19 лютого, організатори отримали багато погроз.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на допис Шматова у Facebook.

"З метою уникнення провокацій, після консультацій з поліцією Подгориці, з метою забезпечення безпеки всіх учасників маршу, було прийнято рішення щодо перенесення дати заходу, яка буде повідомлена після оформлення відповідних дозвільних документів відповідно до ст. 10 Закону Чорногорії "Про публічні зібрання", – йдеться у повідомленні.

У Чорногорії через погрози перенесли "Марш єднання" на підтримку України

Зауважимо, 6 лютого іноземці в центрі Києва провели акцію на підтримку України на тлі російської агресії – Internatinoal Unity March for Ukraine. Згідно з інформацією організаторів заходу, марш мав продемонструвати солідарність всіх іноземців з Україною на тлі загрози вторгнення РФ в нашу державу.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у Харкові цими вихідними відбулися Марш національної єдності та автопробіг "Ми любимо Україну!". Патріотично налаштовані харків’яни змогли мобілізуватися та влаштували дві масштабні акції, покликані показати усім, хто сумнівається, що Харків – українське місто і харків’яни не схильні пускати до себе загарбників.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme