У День Незалежності окупанти на Донбасі вбили воїна ЗСУ, ще двоє поранені

Штаб ООС поінформував про ситуацію на Донбасі станом на ранок 25 серпня

Редактор стрічки новин
У День Незалежності окупанти на Донбасі…
Фото: Штаб ООС

Протягом минулої доби, 24 серпня, у зоні проведення Операції Об'єднаних сил на Донбасі зафіксували 3 порушення режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ. 

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Зокрема, обстріли на Донбасі фіксувалися поблизу Новомихайлівки та Причепилівки. Там російські найманці обстрілювали позиції українських військових зі стрілецької зброї.

"В результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець Об’єднаних сил загинув, ще двоє дістали поранення. Воїнів було терміново евакуйовано та доправлено до лікувального закладу. Стан здоров’я одного захисника – тяжкий, іншого – задовільний. Командування Об’єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого", – зазначили у штабі ООС, додавши, що на дії ворога надали адекватну відповідь.

Також повідомляється, що на Луганщині та Донеччині був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу "Орлан-10" з перетином лінії розмежування.

"Про всі факти порушень з боку російсько-окупаційних військ Українська сторона СЦКК повідомила представників Місії ОБСЄ через встановлений координаційний механізм", – йдеться у повідомленні.

Станом на 7 годину ранку, 25 серпня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Зведення штабу ООС ранок 25 серпня 2021

Нагадаємо, 24 серпня увечері Оперативно-тактичне угруповання "Схід" повідомляло про загибель військовослужбовця ЗСУ внаслідок ворожих обстрілів на Донбасі. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme