У Дніпропетровській області за програмою Зеленського почалося будівництво другого садочка-підкови

У селищі міського типу Червоногригорівка Нікопольського району Дніпропетровської області за програмою Президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" розпочалося будівництво нового дитячого садка у формі підкови, розрахованого на 115 дітей

Журналіст відділу новин
У Дніпропетровській області за програмою…

Про це повідомляється на сайті Дніпропетровської обласної державної адміністрації.

https://adm.dp.gov.ua/storage/app/media/releases/2021/october/12.10.21/10.30/14.jpg

"Яскраві, затишні, сучасні. Прагнемо, щоб на Дніпропетровщині було більше саме таких дитсадків. На Нікопольщині зводимо "з нуля" дошкільний заклад у формі підкови. Подібний садок вже є в області - він працює у Покрові", - розповів голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Новий садок будується поруч зі школою. Він стане вже другим садком для Червоногригорівки. Діючий сьогодні дошкільний заклад розрахований всього на 60 дітей і не має ясельної групи.

https://adm.dp.gov.ua/storage/app/media/releases/2021/october/12.10.21/10.30/11.jpg

У двоповерховому садку-підкові на першому поверсі розмістяться дитячі групи, адміністративні кабінети і кухня. Другий поверх займуть спальні, спортивний зал та ігрові кімнати.

На будівництві садочка вже виритий котлован і розпочато роботи з будівництва септика. Одночасно готується котлован для майбутньої котельні.

Особливістю нового дошкільного закладу будуть панорамні вікна, що забезпечують максимальне природне освітлення внутрішніх приміщень. Також в ігрових кімнатах буде обладнано теплу підлогу. Садок буде пристосований для відвідувачів з інвалідністю.

Нагадаємо, будівництво та відновлення об'єктів соціальної інфраструктури є складовою частиною програми Володимира Зеленського "Велике будівництво". В рамках цієї програми в усіх регіонах України вже побудовані і реконструйовані сотні шкіл, садочків, спортивних об'єктів і медичних установ.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme