У Франції на вулиці замерз на смерть відомий фотограф

Відомий французький фотограф Рене Робер замерз на смерть у Парижі

Журналіст стрічки новин
У Франції на вулиці замерз на смерть від…
Фото: mompontet/Twitter

Видатний фотограф пролежав на тротуарі близько дев'яти годин. Попри те, що він був в одному з найбільш відвідуваних місць в Парижі, ніхто до Робера не підійшов.

Про це повідомляє журналіст Мішель Момпонте у Twitter.

"Він був ніжним, чуйним і гуманістичним другом. Як стриманий, так і чутливий. У ніч на 19-е в самому центрі Парижа великий фотограф Рене Робер став жертвою хвороби. Не маючи змоги встати, він пролежав прибитим до землі на морозі 9 годин перед бомжем. Якщо цю жахливу смерть можна використати для чогось, то це було б ось так. Коли на тротуарі лежить людина, яка поспішає, як і ми, давайте перевіримо її стан. Зупинімося на мить", – закликав він.

Видання La Libre уточнило, що трагедія сталася 18 січня в районі Республіка. Робер вийшов на прогулянку близько 21:30. З наразі невідомої причини фотограф впав і якийсь час пролежав без свідомості. Ймовірно, що після цього в нього не було сил встати, а допомогти йому ніхто не підійшов. 

Близько 6:00 ранку бездомний на ім'я Саму звернувся в службу порятунку. Хоча Робера встигли шпиталізували з сильним переохолодженням, врятувати його не змогли. 

На момент смерті Рене Роберу було 84 роки. Він прославився у Парижі як фотограф, працюючи над портретами ще в 1950-х роках.

Нагадаємо, днями у віці 73 років пішов з життя французький модельєр, фотограф, засновник будинку моди Mugler. Серед зіркових клієнтів Тьєррі Кім Кардашьян, Мадонна, Бейонсе, Меган Фокс, Леді Гага, Ірина Шейк, Єва Мендес та багато інших.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme