У Греції антивакцинатори підкупили лікарів, аби ті кололи їм фізрозчин, але отримали справжнє COVID-щеплення

У Греції антивакцинатори вирішили піти на хитрість та підкупити медиків, аби ті вкололи їм фізрозчин замість справжнього препарату від коронавірусу

Журналіст стрічки новин
У Греції антивакцинатори підкупили лікар…
Фото: Рixabay

Однак лікарі та медсестри злякалися відповідальності та зробили щеплення антивакцинаторам справжніми COVID-вакцинами.

Про це пише Depo.ua із посиланням на Keep Talking Greece.

Зазначається, плата за один несправжній COVID-укол становила 400 євро. Лікарі хабарі брали, однак вводили не "воду", як домовлялися з антивакцинаторами, а справжній препарат від коронавірусу. ЗМІ пишуть, що в країні від 100 до 200 центрів вакцинації з 2000 та близько 300 лікарів та медсестер брали участь у таких домовленостях. За оцінками, понад 100 тисяч громадян отримали підроблені свідоцтва про вакцинацію незаконними методами.

Видання зазначає, що перевірити, чи дійсно антивакцинаторам вкололи препарат від коронавірусу, можна лише здавши відповідний тест. Якщо це дійсно виявиться правдою, то вони матимуть антитіла, а з іншого боку це є порушенням, адже вони пройшли медичне лікування без їхньої згоди. Цікаво, що вони і на лікарів до суду подати не зможуть, адже доведеться визнати, що вони пішли на кримінальне правопорушення.

Відомо, що у Греції, як і в багатьох країнах, діють обмеження для невакцинованих від коронавірусу громадян. 

Нагадаємо, що у Києві нещодавно пройшов марш антивакцинаторів. Колону з кількох десятків, чи, можливо, сотні, людей очолював чорний пікап. Вони несли з собою прапори, в тому числі й державні прапори України, та плакати. Учасники маршу вигукували щось нерозбірливе.

Читайте також: Жарти і фотожаби про вакцинованих і антивакцинаторів: Чорний гумор

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme