У ГУР назвали головний мотив росіян, які мобілізуються до війська

У рф наразі створені всі умови для проведення мобілізації

Журналіст відділу новин
У ГУР назвали головний мотив росіян, які…
Фото з відкритих джерел

Про це розповів в інтерв'ю "РБК-Україна" заступник керівника Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький, пише Depo.ua.

Він зазначив, що до російського війська щодня приходять близько 1000-1100 людей. Новими мобілізованими поповнюють втрати та формують резервні полки. Водночас, зазначив Скібіцький, мобілізація не проводиться масово, як було у жовтні-грудні 2022 року.

"У росіян є мотивація йти в армію — це заробітна плата, особливо в кризових регіонах, де або низькі зарплати, або взагалі немає робочих місць", — сказав він.

За словами заступника керівника ГУР, російські військовополонені відверто зізнаються, що пішли в армію, бо там платять, а в них "іпотека, сім'я тощо" — і цей мотив сьогодні є основним для тих людей, які добровільно йдуть на мобілізацію.

"Все залежить від того, де знаходиться підрозділ, чи веде бойові дії. Але у росіян чітко визначено, що день бойових дій — це плюс 8000 рублів до зарплати. Якщо говорити в абсолютних цифрах, то це приблизно 220-250 тис. рублів на місяць. Це для тих, хто безпосередньо бере участь у бойових діях першої лінії зіткнення", — пояснив Скібіцький.

Нагадаємо, окупанти вночі вдарили по Марганцю з артилерії.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme