У Ірані заявили, що український літак ніхто не викрадав, а він просто залітав дозаправитися

Влада Ірану спростувала заяву заступника міністра закордонних справ України Євгена Єніна про те, що український літак викрали у Кабулі і полетіли до Ірану

Журналіст відділу новин
У Ірані заявили, що український літак ні…
Фото: Pixabay

Прес-секретар Організації цивільної авіації Ірану заявив, що український літак, який залітав у повітряний простір цієї країни, ніхто не викрадав.

За його словами, літак просто заправили у місті Мешхед, передає Depo.ua.

Після цього українське повітряне судно взяло курс на Україну.

Нагадаємо, що заступник міністра закордонних справ Євген Єнін заявив, нібито український літак викрали невідомі у аеропорту Кабула і полетіли на ньому до Ірану.

Пізніше у МЗС України слова одного із своїх очільників спростували зазначивши, що усі повітряні судна повернулися додому.

Додамо, що ще в ніч на 16 серпня Україна евакуювала з Афганістану 79 осіб. Серед них – громадяни України, Нідерландів, Хорватії, Білорусі та Афганістану.

У МЗС тоді також повідомили, що Україна відправляє ще один літак до захопленого талібами Кабула, щоб повернути на батьківщину своїх громадян.

Пізніше стало відомо, що частина українців не може повернутися на батьківщину через перешкоди, які чинять нові хазяїни Кабулу – бойовики руху "Талібан", що захопив владу у більшій частині країни, зокрема, і у столиці.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme