У Канаді метеорит врізався у приватний будинок: Пробив дах та приземлився на подушку (ФОТО)

У канадському місті Голден метеорит врізався у приватний будинок та пробив дах

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
У Канаді метеорит врізався у приватний б…
Фото: CBC

Космічне тіло приземлилося у спальні власниці помешкання, на подушку.

Жінка внаслідок інциденту не постраждала, повідомляє Depo.ua із посиланням на CBC.

За словами мешканки будинку Рут Гамільтон, перед тим як метеорит врізався у будинок, почав гавкати її собака. Спершу жінка подумала, що камінь прилетів з дороги неподалік, де проводяться ремонтні роботи. Втім, правоохоронці спростували таку версію.

За словами професора факультету фізики й астрономії Західного університету у місті Лондон Пітера Брауна, в той самий день астрономи зафіксували падіння космічного тіла в регіоні, де проживає Гамільтон, що підтверджує неземне походження каменю.

Жінка заявила, що готова надіслати камінь науковцям для його подальшого вивчення, однак після цього вона бажає залишити його собі на пам’ять.

У канадському місті Голден метеорит врізався у приватний будинок та пробив дахУ Канаді метеорит врізався у приватний будинок

Фото: CBC

Нагадаємо, над Норвегією у ніч на 25 липня очевидці спостерігали падіння великого метеорита. Зазначається, що внаслідок події ніхто не постраждав. Не повідомлялося і про руйнування. Водночас фахівці вважають, що низка уламків космічного тіла могли пережити падіння й опинитися десь неподалік норвезької столиці Осло.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme