У Києві на відому телеведучу наїхав атомобіль

У Києві автомобіль наїхав на відому телеведучу Наталію Влащенко

Редактор стрічки новин
У Києві на відому телеведучу наїхав атом…
Фото: Facebook Наталії Влащенко

У Києві водій за кермом легковика "Акура" наїхав на відому ведучу і журналістку Наталію Влащенко, переїхавши їй ногу.

Як розповіла Влащенко на своїй сторінці у Facebook, інцидент стався на розі вулиць Короленківської та Жилянської в Голосіївському районі столиці. Після цього чоловік в авто просто зник.

Журналістка зазначила, що після наїзду інспектор патрульної служби, який регулював рух, не став затримувати водія.

"А це норм – така поведінка на дорогах? Вважайте це заявою, хотілося б знати – чия машина. Чорний слід на джинсах – від колеса. Потоки стояли або рухалися дуже повільно. Водій не міг не бачити мене та інспектора", – написала Влащенко, звертаючись до голови МВС Дениса Монастирського. 

Згодом з’ясувалося, що правоохоронці вже знайшли водія-порушника – ним виявився 33-річний житель столиці. На розшук водія поліцейським знадобилося кілька годин.

Наташа Влащенко ДТП

Авто наїхало на Наталію Влащенко

Як повідомили у прес-службі поліції Києва, за фактом події було розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 3 до 5 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправних робіт на строк до 2 років, арешту на строк до 6 місяців або обмеження волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на цей самий строк.

Поліція Києва про наїзд на Наталію Влащенко

Нагадаємо, у липні цього року відома телеведуча Соломія Вітвіцька постраждала у ДТП. У Києві на Поштовій площі мікроавтобус Chevrolet влетів під самоскид. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme