У Києві в Андріївській церкві відкрили "пункт незламності" (ВІДЕО)

У столиці продовжують відкривати "пункти незламності"

Журналіст стрічки новин
У Києві в Андріївській церкві відкрили "…
Фото: Pixabay

Про це повідомили у Київській міській держадміністрації, пише Depo.ua.

"Один з таких об’єктів нещодавно відкрився в Андріївській церкві. Це — унікальний "пункт незламності". Він відкрив свої двері в офісі ставропігії Вселенського патріархату – стилобатній частині Андріївської церкви. Цей нижній поверх, вбудований в пагорб і з трьох сторін надійно захищений земляним валом і бетоном. Тож, цей "пункт незламності" може слугувати ще й укриттям у разі повітряної тривоги", — кажуть у КМДА.

У пункті вільно можуть розміститися кілька десятків людей. Він забезпечений потужним генератором, інтернетом, тепловими гарматами для обігріву, медичними засобами, є гарячі напої та невелика бібліотека.

"Унікальність цього "пункту незламності" ще в тому, що тут є не тільки фізична підтримка, але й духовна. В ньому кожного дня є священник. Тож можна прийти, поставити питання, разом зі священником попити каву і поговорити", — йдеться у повідомленні.

"Пункт незламності" в Андріївській церкві працює з понеділка по п’ятницю з 10:00 до 18:00. З безпекових міркувань відвідувачі на вході мають пред’явити документ, що посвідчує особу.

Облаштовувати пункт допомагала Українська православна церква США.

Нагадаємо, у Києві тестуватимуть оновлену систему оповіщення.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme