У КНДР сказилися через комп'ютерні навчання США і Південної Кореї: Погрожують ударом

Молодша сестра лідера Північної Кореї Кім Чен Ина, Кім Е Чжон, висловила невдоволення через спільні навчання США і Південної Кореї

Журналіст стрічки новин

Вона заявила, що це є "ворожою політикою", яка підштовхне союзників до "більш серйозної загрози безпеці". Крім цього, Кім Е Чжон наголосила, що на Корейському півострові не буде стабільного миру, допоки США не виведуть свої війська з півдня.

Також сестра південнокорейського лідера пригрозила завдати превентивного удару, пише Depo.ua із посиланням на Associated Press.

"Це спрямовано на те, щоб задушити нашу державу силою, і небажаний акт самознищення, за який варто заплатити високу ціну, оскільки вони загрожують безпеці нашої держави", – сказала Кім.

Жінка наголосила, що США мають вивести свої війська і військову техніку з Південної Кореї, адже, поки американці там, "основна причина періодичного загострення ситуації на Корейському півострові ніколи не зникне".

Зазначимо, що навчання ж мають пройти у виді комп'ютерної симуляції без реальних тренувань з 16 по 26 серпня.

Нагадаємо, що у травні Північна Корея випустила низку заяв щодо невдоволеності критики США відносно прав людини та ядерної програми КНДР. Там зазначили, що це є "образою гідності верховенства країни". Також влада країни додала, що така критика є "провокацією" й доводить, що США готуються до "рішучого протистояння" з КНДР.

Читайте також: Між голодом і тиском: Чому Кім Чен Ин готується до "конфронтації та діалогу" із США

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme