У КНДР відреагували на успіх південно-корейського серіалу "Гра в кальмара"

У Північній Кореї відреагували на успіх південнокорейського серіалу "Гра в кальмара", який офіційно став найпопулярнішим на Netflix
 

Журналіст відділу новин
У КНДР відреагували на успіх південно-ко…
Фото: Netflix

В КНДР заявили, що серіал "Гра в кальмара" відображає корупцію та аморальність Південної Кореї.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на статтю, опубліковану у пропагандистському виданні Arirang Meari.

"Нещодавно опублікована телевізійна драма "Гра в кальмара", яка набирає популярності, викриває дійсність південнокорейського суспільства, в якому спостерігається зростання корупції та аморальності, а негідники – звична справа", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у телесеріалі яскраво зображено, як сотні людей, змушених жити пекельним життям в нестерпних боргах, беруть участь у жорстокій грі, в якій вони вбивають одне одного, щоб виграти приз.

"Це змушує людей усвідомити сумну реальність жахливого південнокорейського суспільства, в якому люди змушені вступати в крайню конкуренцію, а їх людяність знищується", – заявили у КНДР.

Також північнокорейські пропагандисти розповідають про те, що у Південній Кореї з бідними людьми поводяться, як з шаховими фігурами для багатих, і що ця стрічка символізує сучасне суспільство тієї країни.

Нагадаємо, 13 жовтня Україна знайшла спосіб потролити Росію на тлі світового обговорення серіалу "Гра в кальмара".

Читайте також: Півтисячі масовки, справжні декорації та підвищений попит на білі кеди: Найцікавіші факти про "Гру в кальмара"

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme