У кремлі заявили, що путін не спілкуватиметься зі ЗМІ: боїться мутацій COVID-19

Прессекретар президента рф дмитро пєсков оголосив журналістам, що володимир путін поки не спілкуватиметься з ними у "допандемійному форматі". Рішення пояснили мутацією коронавірусу

Журналіст відділу новин
У кремлі заявили, що путін не спілкувати…
российский диктатор владимир путин

Про це йдеться у повідомленні ТАСС, передає Depo.ua.

"Чесно кажучи, навряд чи воно (спілкування путіна з журналістами - ред.) буде таким же, як було до пандемії", — заявив пєсков.

Він пояснив, що відбувається "процес мутації коронавірусу, досить сильні епідеміологічні хвилі різних штамів грипу". Речник путіна додав, що здоров'я президента рф є питанням державної безпеки.

"Все це, звичайно, з урахуванням уроків пандемії зобов'язує тих, хто відповідає за безпеку президента та за його здоров'я, вживати запобіжних заходів [...] Тому очікувати, що незабаром буде як раніше, було б помилковим. Відповім: не буде", — сказав пєсков.

Як вказує ТАСС, 22 грудня путін близько години відповідав на запитання журналістів кремлівського пулу. Але пресслужба путіна не дозволила їм пересунутися ближче до президента рф, пояснивши це "технічними умовами для забезпечення кращої передачі звуку".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme