У літаку, що вилетів з Єгипту на Росію, повісився пасажир

Пасажир літака, який летів з Єгипту на Росію, вчинив самогубство невдовзі після зльоту

Журналіст відділу новин
У літаку, що вилетів з Єгипту на Росію,…
Фото: Рixabay

48-річний автомеханік Олександр, який вкоротив собі віку, відпочивав у Шарм-ель-Шейху буцімто сам.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Telegram-канал SHOT.

Зазначається, що під час відпочинку чоловік писав дружині, що все добре і він її любить. Уточнюється, водночас, що він, нібито, отруївся єгипетською їжею.

Коли ж настав час повертатися додому, чоловік зійшов на борт авіакомпанії "Сибір" (S7 Airlines), який прямував до Самари.

Після того, як літак почав набирати висоту, чоловік замкнувся в туалеті.

Стюардеси помітили зникнення пасажира приблизно за 15 хвилин. Вони спробували відчинити двері, але ті були чимось заблоковані. У результаті інші пасажири допомогли зняти їх з петель та побачили тіло.

"Олександр повісився на ремені від сумки. Троє пасажирів, які виявилися лікарями, намагалися його відкачати, але не вийшло. Літак сів у найближчому аеропорту в Каїрі. Туди викликали швидку. Медики констатували смерть", –  розповіли автори каналу.

Повідомляється також, що місцеві поліцейські відмовилися залишити тіло у Каїрі, тому його розмістили у багажному відділенні й доставили до Самари. При цьому літак прибув туди із затримкою в п'ять годин.

"За словами очевидців, ще під час посадки загиблий дивно поводився – сам із собою розмовляв. Потім випив води та заспокоївся. Родичі підтвердили, що пасажир дійсно мав проблеми з психікою після того, як потрапив в аварію в Таїланді", – підсумували у Telegram-каналі.

У літаку, що вилетів з Єгипту на Росію, повісився пасажир

Нагадаємо, дещо раніше стало відомо, що у місті на Дніпропетровщині на балконі повісився пенсіонер. Мотузку із зашморгом було зачеплено за гачок сушарки для білизни.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme