У Львові вирішили не здавати Будинок вчених в оренду в траурні дні після скандалу з блогерами

Львівська обласна організація профспілки працівників освіти та науки після скандалу з блогерами, які влаштували святкування у День пам'яті жертв голодомору, більше не буде здавати Будинок вчених в оренду в траурні дні

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
У Львові вирішили не здавати Будинок вче…
Фото: Instagram Володимира Остапчука

Зокрема, президія профспілки хоче уникнути таких скандалів у майбутньому.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу профспілки.

"Президія заборонила Львівському Будинку вчених надавати в оренду приміщення Будинку для проведення розважальних заходів у траурні та оголошені державою поминальні дні", – йдеться у дописі.

Президія також зобов'язала дирекцію Будинку вчених погоджувати з обласною організацією профспілки щомісячний план проведення заходів. Рішення ухвалили на позачерговій президії організації.

У Львові вирішили не здавати Будинок вчених в оренду в траурні дні після скандалу з блогерами

Нагадаємо,  блогер з Чернівців Олександр Заліско влаштував вечірку на честь свого дня народження у Будинку вчених у День пам'яті жертв голодоморів, чим викликав неабиякий резонанс.

За оренду залу на 40 осіб та гонорар ведучому Володимиру Остапчуку він заплатив чималу суму.  Окрім того, за порушення карантину міська комісія ТЕБ і НС припинила роботу Будинку вчених.

Після суспільного розголосу та нищівної критики користувачів соцмереж частина компаній уже відмовилася від співпраці із цими блогерами. Зокрема, йдеться про мережу гіпермаркетів Metro та службу доставки "Нова пошта".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme