У McDonald’s вирішили закрити всі 850 закладів на Росії

У McDonald's ухвалили рішення про закриття 850 своїх ресторанів на Росії

Русскій корабель, іді нахуй
Слава Україні! Смерть ворогам!!
У McDonald’s вирішили закрити всі 850 за…
Фото: Pixabay

Згідно з позицією компанії, вони не можуть "ігнорувати людські страждання", які спричинило вторгнення російських військ в Україну.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на сайт McDonald’s.

Зазначається, що ресторани закривають тимчасово, втім, не уточнюють, коли заклади зможуть відновити роботу.

"Конфлікт в Україні та гуманітарна криза в Європі завдали невимовних страждань невинним людям. Як Система ми приєднуємося до світу в засудженні агресії та насильства та молимось за мир", – йдеться у повідомленні.

Зауважимо, у McDonald’s тривалий час не хотіли закривати свої заклади на Росії. Така позиція викликала обурення у світової спільноти.

Як відомо, велика кількість західних компаній почали відмовлятися від російського ринку, зупиняти експорт до цієї країни, закривати там свої сервіси, магазини, згортати інвестиції. Зокрема йдеться про IKEA, Jysk, Spotify, H&M, Apple тощо.

Нагадаємо, зранку 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme