У Миколаєві підозрюють підлітка у смертельному наїзді на 11-річну дитину

У Миколаєві підозрюють 15-річного підлітка у смертельному наїзді на 11-річну дівчину

Журналіст стрічки новин
У Миколаєві підозрюють підлітка у смерте…
Фото: pxhere.com

У поліції області кажуть, що 17 вересня ввечері невідома особа на автомобілі "Славута" наїхала на 11-річну дівчинку, коли та переходила дорогу пішохідним переходом. Дитина померла дорогою в лікарню.

Правоохоронці через деякий час знайшли покинутим автомобіль "Славута" неподалік трагедії, на якому були сліди ДТП, пише Depo.ua з посиланням на прес-службу поліції. Також правоохоронці встановили трьох людей, які перебували у транспортному засобі. За попередньою інформацією, автівкою міг керувати 15-річний хлопець.

Поліція відкрила кримінальну справу й призначила низку експертиз, щоб встановити, хто саме керував автомобілем у момент скоєння ДТП.

Нагадаємо, 1 вересня на Кіровоградщині сталася автотрагедія, яка сколихнула усю країну. Вночі жінка на авто на смерть збила матір трьох дітей, коли та була біля банкомата торгового центру. Винуватиця трагедії заявила, що причиною аварії стало колесо, яке луснуло, тому вона не могла контролювати машину.

Раніше ми писали про те, що на Сумщині водій наїхав машиною на малолітню дівчинку. Дитина якраз їхала містом на велосипеді. ДТП сталася на пішохідному переході.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme