У Міноборони спростували чутки про наступ Росії на Україну (ВІДЕО)

Міністерство оборони України спростувало інформацію про стягування російських військ до українського кордону

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
У Міноборони спростували чутки про насту…
Фото: Прес-центр штабу ООС

Напередодні повідомлення про те, що Росія готується до агресивного нападу на державні кордони України з'явилося у низці вітчизняних та світових ЗМІ.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони України, передає Depo.ua

"За даними Головного управління розвідки Міністерства оборони України, станом на 1 листопада 2021 року додаткове перекидання російських підрозділів, озброєння та військової техніки до державного кордону з Україною не зафіксовано", – йдеться у повідомленні профільного міністерства. 

У Міноборони зауважили, що факти нарощування збройних сил РФ на українському напрямку є елементом інформаційно-психологічних дій.

"Оприлюднені у ЗМІ та мережі Інтернет факти нарощування угруповань збройних сил Російської Федерації на українському напрямку є елементом спеціальних інформаційно-психологічних дій, та по суті є плановими заходами у рамках переміщення військ після завершення навчань", – уточнив представник відомства. 

Нагадаємо, напередодні про підготовку Росії до нового військового наступу повідомив Washington Post. У ЗМІ стверджували, що за переміщенням техніки та військовослужбовців може приховуватися підготовка до агресивних дій.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme