У Мінцифри пояснили, що робити, якщо не генерується COVID-сертифікат

У Мінцифри проінформували про доопрацювання технічних питань, через які могли виникнути проблеми під час генерування COVID-сертифіката

Редактор стрічки новин
У Мінцифри пояснили, що робити, якщо не…
Фото: МВС

Усіх, хто зіткнувся зі складнощами щодо генерації COVID-сертифікатів після бустерного щеплення або одужання, закликають зробити новий запит на оформлення документа.

Про це написав міністр цифрової трансформації Михайло Федоров у своєму Telegram-каналі, передає Depo.ua.

"Закінчили технічні та організаційні доопрацювання послуги з отримання сертифікатів бустерного щеплення та про одужання. Якщо у вас були проблеми з генерацією – зробіть новий запит на отримання", – написав він.

Федоров про проблеми з генерацією сертифікатів про вакцинацію

Нагадаємо, раніше очільник Міністерства охорони здоров'я Віктор Ляшко повідомив, у яких областях спостерігається найгірша ситуація із вакцинації проти коронавірусу. За його словами, нині це п'ять західних регіонів – Закарпатська, Чернівецька, Івано-Франківська, Волинська та Рівненська області. Там рівень щеплення від COVID-19 становить принаймні одна доза у 36-44% дорослого населення.

Головний санітарний лікар Ігор Кузін повідомив, що у МОЗ не розглядається обов'язковість бустерного щеплення проти коронавірусу. За його словами, вакцинація проти коронавірусу є добровільною, окрім обмеженого переліку професій.

Читайте також: Україна на карантині до 31 березня: Що відбувається (ХРОНІКА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme