У Миргороді стартувала Олімпіада: "Гончаренко центр" відкрив своє олімпійське містечко, де пройдуть паралельні Ігри

На час проведення літньої Олімпіади представники "Гончаренко центру" в Миргороді відкрили своє Олімпійське містечко, де місцеві вболіватимуть за нашу команду і змагатимуться між собою

Журналіст відділу новин
У Миргороді стартувала Олімпіада: "Гонча…
Фото: Скріншот

Так тут вирішили підтримати земляків, які поїхали в Токіо захищати честь України. На Олімпіаду в цьому році вирушило аж 9 спортсменів з Полтавщини.

Найближчі два тижні в Олімпійському містечку будуть проводити змагання з олімпійських видів спорту паралельно з Токіо: в той же день, коли боксер-полтавчанин Олександр Хижняк буде боротися за медаль, в Миргороді відбудуться свої бої, а сплав на байдарках відбудеться в той же час, що і у нашої збірної на Олімпіаді.

Нагадаємо, "Гончаренко центри" – це всеукраїнська мережа освітньо-культурних центрів, в яких безкоштовно викладають англійську і китайську мови, фінансову грамотність, готують підлітків до ЗНО, проводять спортивні заняття та ін. Засновником мережі є народний депутат України Олексій Гончаренко.

У Миргороді стартувала Олімпіада: Гончаренко центр відкрив своє олімпійське містечко, де пройдуть паралельні Ігри

Нагадаємо, на початку липня одночасно у 11-ти невеликих містах відкрили кінотеатри просто неба, де провели покази сучасних українських фільмів. Організаторами проекту стала освітня мережа "Гончаренко центри", яка працює по всій Україні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme