У місті-герої Охтирці знайшли секретне приміщення, де ховали пропагандистські матеріали забороненої "ОПЗЖ"

Правоохоронці виявили в Охтирці приміщення, в якому секретар міської ради, яка є членкинею партії Медведчука та проходить підозрюваною у колабораційний діяльності, зберігала пропагандистську літературу

Журналіст відділу новин
У місті-герої Охтирці знайшли секретне п…

Про це повідомили в пресслужбі ДБР, передає Depo.ua.

Як стало відомо, в приміщенні, яке належало колишньому правоохоронцю і депутату Охтирської міської ради від "ОПЗЖ", представники партії на початку війни почали звозити та рятувати свою агітаційну продукцію.

Там вони зберігали пропагандистські газети та листівки, комп’ютерну техніку, мобільні телефони та блокноти з чорновими записами, а також посвідчення помічників народного депутату. 

"Крім того, встановлено, що місцеві партійці ОПЗЖ під час повномасштабного наступу окупантів, відкрито пропагували "русский мир", закликали підтримувати дії країни-агресора та допомагати окупантам. Зокрема, секретар Охтирської міської ради, представниця партії ОПЗЖ, у соціальних мережах та інтерв’ю публічно висловлювалася на підтримку окупації України. Досудове розслідування за фактами колабораційної діяльності триває", - розповіли в пресслужбі ДБР.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme