У МОЗ спрогнозували повторний спалах коронавірусу в Україні 

У грудні в Україні може статися повторний спалах коронавірусу попри те, що станом на другу половину листопада Україна пройшла пік захворюваності на цю недугу

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
У МОЗ спрогнозували повторний спалах кор…
Фото: МОЗ України

Ймовірність повторного спалаху захворюваності на COVID-19 в нашій країні пов'язане з новою хвилею коронавірусу в Європі.

Про це попередив міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко під час спілкування із журналістами у кулуарах парламенту 19 листопада, передає Depo.ua

"Ми аналізуємо ситуацію в Європі, ми бачимо там різке зростання кількості випадків, тому не виключаємо потенційно можливий в короткий проміжок часу повторний спалах", – сказав Ляшко.

Водночас очільник профільного міністерства підкреслив, що другий тиждень поспіль в Україні знижується кількість нових випадків зараження коронавірусом та кількість госпіталізацій.

"Уже є дні, коли число одужавших більше, ніж хворих", – зазначив міністр охорони здоров'я. 

Нагадаємо, кілька тижнів поспіль у Східній Європі морги заповнені померлими від коронавірусу. Спалах розпочався у Румунії та Болгарії, станом на зараз ситуація із хворими на коронавірус погіршилася також у Німеччині. 

Читайте також: Україна на карантині до 31 грудня: Що відбувається (ХРОНІКА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme