UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У МВФ уточнили дату свого візиту до України та назвали умову

Міжнародний валютний фонд скерує до України свою місію у I кварталі 2022 року за умови досягнення достатнього прогресу у виконанні структурних маяків

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
У МВФ уточнили дату свого візиту до Укра…
Фото: Facebook МВФ

За словами офіційного представника Фонду Джеррі Райса, у відомстві сподіваються на візит після зниження напруженості довкола України.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу МВФ.

"Як і всі, ми дуже уважно стежимо за розвитком подій в Україні. Ми сподіваємося, що напруженість знизиться. У листопаді рада директорів затвердила графік решти двох виплат в рамках програми з Україною. При цьому очікується, що друга місія і перегляд відбудуться в I кварталі цього року за умови, що буде досягнутий достатній прогрес для досягнення цілей програми", – наголосив Райс.

Він нагадав, що програма на 5 мільярдів доларів була продовжена до кінця червня 2022 року. Після першого перегляду наприкінці 2021 року, Київ отримав транш розміром 700 мільйонів доларів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що МВФ створює новий фонд, гроші з якого може отримати й Україна. Він кредитуватиме країни з низьким та середнім доходом для боротьби з кліматичними змінами.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme