У МЗС різко відгукнулися на заяву Росії про вибори в окупованому Криму

У МЗС України  різко розкритикували заяви Росії про те, що на виборах до Держдуми в окупованому Криму були присутні міжнародні спостерігачі 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
У МЗС різко відгукнулися на заяву Росії…

На Росії цих спостерігачів назвали офіційними представниками інших країн.

Зокрема, півострів відвідали екс-депутат парламенту Франції Мішель Вуазен, депутат Національних зборів Франції Жером Ламбер і секретар економічної і Соціальної Ради Сербії Душан Петрович. 

Про це розповів речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко у коментарі "РБК- Україна", передає Depo.ua.

"Росія видає бажане за дійсне, називаючи кількох маргінальних політиків міжнародними спостерігачами на виборах у Криму", – сказав Ніколенко.

За словами дипломата, іноземні уряди чітко заявили, що не визнаватимуть підсумків російського голосування на тимчасово окупованих територіях України.

Також речник МЗС додав, що більшість іноземних країн застерігали своїх політиків від відвідування Кримського півострова на час виборів до Держдуми. 

Нагадаємо, на Росії протягом трьох останніх днів проходили вибори до Держдуми. Аби забезпечити потрібну явку людей на виборчі дільниці, де обирають новий склад державного органу, серед виборців розіграли квартири й грошові сертифікати.  

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme