У Навального показали 500 фото "палацу Путіна": Спальня, опочивальня і стриптиз-кімната

Команда російського опозиціонера Олексія Навального оприлюднила нові фото "палацу Путіна" під Геленджиком, що знаходиться на півдні Росії, у Краснодарському краї на чорноморському узбережжі

Журналіст стрічки новин
У Навального показали 500 фото "палацу П…
Фото: twitter.com/alburov

Сьогодні,  у річницю публікації розслідування про так званий "палац Путіна" під Геленджиком, в Олексія Навального показали 479 фотографій нібито справжнього інтер’єру обійстя.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на повідомлення команди Навального.

Розслідувачі порівняли світлини зі своєю 3D-візуалізацією, зробленою за будівельними кресленнями та каталогами матеріалів та меблів, і дійшли висновку, що вони багато в чому збігаються з реальними інтер'єрами будівлі.

Багато фотографій хоромів Путіна розслідувачі оприлюднили у Twitter. Зокрема, спальня й опочивальня російського президента, спальня господині палацу. Також стверджується, що в маєтку є стриптиз-кімната.

Нагадаємо, у 2020-му Путін задекларував свої доходи - 9 994 692 рублів, дві квартири - одна площею в 77 квадратних метрів, а інша (якою він користується) - 153,7 квадратних метра. У нього є гараж і земля під ним - а це цілих 18 квадратних метрів. 

У гаражі в нього стоять російські авто - легкові автомобілі "Нива" та два "ГАЗ М-21". І причіп "Скіф".

Проте ще за Путіним закріплені чотири резиденції - для життя, роботи та відпочинку. Олексій Навальний, який провів розслідування "Історія найбільшого хабара", запевняє, що їх насправді більше. Проте відомо лише про чотири маєтки. Зокрема, в Кремлі, в Ново-Огарьово (за 10 кілометрів від Москви), в "Бочаровому руч’ї" (Сочі) та Валдаї. І якщо про перші три маєтки ще можна знайти інформацію, то четвертий об’єкт "для серця й душі" Президента був абсолютно секретним. 

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme