У Нігерії обвалився 22-поверховий будинок: Під завалами близько сотні людей

У Нігерії сталась трагедія на будівництві. Обвалилась 22-поверхова багатоповерхівка під час проведення робіт

Журналіст стрічки новин

Під завалами опинились близько сотні людей. Наразі виявили п'ятьох загиблих.

Усі постраждали – будівельники. Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на ТСН.

Дім з люксовими апартаментами розташований у найбільшому нігерійському місті Лагос. Коли конструкція завалилася, на місці працювали понад сотні працівників: електрики, сантехніки, будівельники, які займались стяжкою.

За словами свідків, будинок склався наче картковий – поверх за поверхом.

"Ми були там, я і мій брат, ми просто сиділи чекали на екскаватор, а екскаватор був не готовий, тому я сказав брату, що ми повинні перейти на інший бік. Щойно ми відійшли і будівля відразу впала", – розповів один з працівників Ерік Тетте.

Що стало причиною обвалу з’ясовують у поліції. Ймовірно, забудовники знехтували правилами безпеки і використовували будматеріали низької якості. Крім того, могла бути помилка у самій конструкції. Плануванням будинку займалася компанія, яка вже зарекомендувала себе у Штатах, Великій Британії та Південній Африці, однак забудовник вирішив додати два додаткових поверхи, що було поза планом.

Нагадаємо, дещо раніше повідомлялося, що у Північній Ірландії в парку розваг на людей впав атракціон, внаслідок чого постраждали діти. Причиною падіння атракціону стався збій – механізм вилетів, вдарився об будову і впав на людей.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme