UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Німеччині вимагають від нової глави МЗС чіткої позиції щодо "Північного потоку-2"

Голова комітету у закордонних справах Бундестагу Норберт Реттген заявив, що нова міністерка закордонних справ Німеччини Анналена Бербок повинна зайняти чітку позицію з приводу "Північного потоку-2"

Журналіст стрічки новин

За словами Реттген, в ситуації навколо України вкрай важливо, щоб Захід зайняв єдину позицію і протистояв ескалації з боку Росії, погрожуючи найжорсткішими економічними санкціями.

Про це пише Depo.ua із посиланням на Die Welt.

"Неможливо уявити, щоб "Північний потік-2" був запущений, якщо Росія дійсно знову нападе на Україну", – сказав представник парламенту.

Він також заявив, що Німеччина повинна продовжувати переговори з Росією.

"Але діалог не повинен використовуватися у зовнішній політиці Німеччини як інструмент для прикриття бездіяльності. Наші міжнародні партнери справедливо очікують, що Європа буде активніше брати участь у зовнішній політиці й політиці безпеки", – наголосив Реттген.

Нагадаємо, у листопаді уряд Німеччини закликав членів Конгресу США не вводити санкції щодо газопроводу "Північний потік-2". Там заявили, що нові санкції проти російського газогону лише послаблять довіру до США і зашкодять трансатлантичній єдності.

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme