У Німеччині заявили, що сертифікація "Північного потоку-2" не відбудеться найближчим часом

Федеральне мережеве агентство з електрики, газу, телекомунікацій, пошти та залізниці Німеччини заявило, що сертифікація російського газопроводу "Північний потік-2" не відбудеться найближчим часом

Журналіст стрічки новин
У Німеччині заявили, що сертифікація "Пі…
Фото: Рixabay

Німецький регулятор наголосив, що сертифікація "Північного потоку-2" не відбудеться у тому числі в першій половині 2022 року.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Reuters.

"У першому півріччі 2022 року не буде", – заявив президент Bundesnetzagentur Йохан Хоманн.

За його словами, компанія оператор Nord Stream 2 почала процес створення дочірньої компанії в Німеччині відповідно до вимог німецького законодавства.

Нагадаємо, на початку листопада Росія офіційно заявила про готовність "Північного потоку - 2" до запуску. Водночас Німеччина призупинила сертифікацію Nord Stream 2 AG і залучила до процесу дві українські компанії.

Нещодавно голова фракції Європейської народної партії (ЄНП) в Європарламенті Манфред Вебер заявив, якщо Путін застосує зброю проти України, тоді газопроводу "Північний потік-2" – кінець.

Тим часом країни "Великої сімки" на зустрічі в англійському Ліверпулі заявили, що Кремль чекають серйозні наслідки, якщо Росія вирішить напасти на Україну.

Читайте також: Це вам не Меркель: Чому новий німецький уряд хоче застопорити "Північний потік — 2"

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme