У Норвегії вибухнув траулер із Росії 

У ніч на 9 липня в порту Кіркенес (Норвегія) загорівся та вибухнув російський траулер 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
У Норвегії вибухнув траулер із Росії …
Фото: Рixabay

На борту рибальського судна спочатку щось загорілося, а потім почали лунати вибухи. Через них гасіння пожежі довелося припинити.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на NRK.

"Щойно ми відбуксирували рибальський човен до пляжу, як на борту пролунав вибух", – поділився подробицями капітан буксирного судна Пер Бергманн.

За словами місцевих поліцейських, вибух був такої сили. що уламки човна розкидало по всьому узбережжю. 

"Уламки розкидало на значній відстані навколо човна. Через це норвезькі служби відійшли від човна на відстань від 300 до 400 метрів", – підтвердив поліцейський Лео Йохансен.

Мешканцям Кіркенеса суворо наказали не виходити на вулицю через небезпеку травмуватися та отруїтися їдким димом. Також людям сказали зачинити вікна.

Станом на зараз російський траулер вітер уже відніс у море. Місцева влада та екологи занепокоєні. Адже через витік дизельного палива може постраждати морська екосистема. До слова, на борту російського судна його знаходиться 47 тонн.

Нагадаємо, що рік тому у Владивостоці (Росія) ураган відірвав плавучий док та кинув його на бойові кораблі Росії. Плавучий док встиг зіткнутися з підводним човном Тихоокеанського флоту ВМФ Росії. Інформацію про постраждалих не розголошували.  

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme