У організмі хлопчика-мігранта, який помер у таборі на території Литви, виявили метадон

Представники білоруської прикордонної служби давали дітям мігрантів, яких випихали за кордон до ЄС, метадон, аби ті спокійно поводилися під час перетину кордону

Михайло Хомченко

У хлопчика, який помер у таборі мігрантів на території Литви, виявили метадон.

Цей наркотичний засіб лікарі знайшли і у організмах інших дітей мігрантів, який Білорусь виганяла до сусідів – країн ЄС, передає Depo.ua із посиланням на Twitter "Лента.ру".

Метадон давали дітям білоруські прикордонники, аби ті спали і не шуміли під час перетину кордону.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Польщі Матеуш Моравецький повідомив, що Білорусь готує тисячі мігрантів для гібридної атаки на європейські країни. За його словами, Білорусь вивезла з Іраку та Сирії майже десять тисяч мігрантів, яких планує направити до Литви та Польщі.

Сьогодні, 27 вересня, міністр внутрішніх справ Польщі Маріуш Камінський звинуватив білоруських прикордонників у тому, що вони дають нелегальним мігрантам наркотичні засоби.

25 вересня у таборі в литовському містечку Рукла помер 11-річний хлопчик. Тоді ж у цьому таборі відбулися заворушення, які поліція змогла погасити. За інформацію литовської влади, хлопчик помер не від удару електрошокером, як про це говорили самі жителі табору мігрантів.

Читайте також: Смерть на нічийній смузі: Як загиблі мігранти зашкодять Качинському

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua