У Пакистані мусульмани хочуть стратити восьмирічного хлопчика, який помочився на килим

У Пакистані суд випустив під заставу звинуваченого у богохульстві восьмирічного хлопчика

Журналіст стрічки новин

Зазначимо, що натовп мусульман напав на Індуїстський храм через це рішення суду, вони хочуть аби дитину стратили за богохульство.

Інцидент стався у місті Бхонг в районі Рахім-Яр-Хан, в провінції Пенджаб, повідомляє Depo.ua з посиланням на Daily Mail.

Наразі хлопчик з сім'єю перебуває під державним захистом, оскільки в провінції тривають заворушення. Для придушення бунту були залучені воєнізовані формування.

За слова рідних хлопчика, він досі не розуміє, у чому був його злочин та за що його протримали у в'язниці тиждень.

Додається, що дитину затримали минулого місяця. Хлопчика звинуватили в тому, що він навмисне помочився на килим в релігійній школі, де зберігаються священні книги. За твердженням мусульманської громади, дитина здійснила богохульство, а у Пакистані за таке загрожує смертна кара.

Нагадаємо, минулого року у Франції батько одного з учнів відрізав голову вчителю історії. Під час уроку він показував учням опубліковані сатиричним виданням Charlie Hebdo карикатури на пророка Мухаммеда. Свідки стверджують, що нападник, озброєний кухонним ножем, під час атаки вигукував "Аллаху акбар!". За даними слідства, підозрюваний злочинець, якого застрелили неподалік від місця злочину – 18-річний чеченець, який народився в Москві.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme